Švarai stebuklo nereikia
Ką sunkiausia išvalyti virtuvėje

Ką sunkiausia išvalyti virtuvėje

Kaip vieną iš didžiausių problemų moterys pamini ant viryklės, orkaitės ir gartraukio susikaupusius nešvarumus. Kadangi tinkamai prižiūrėti orkaitę yra gana sudėtinga. Užsidėjus pirmam riebalų sluoksniui jis turi būti pašalintas, nes ilgainiui parunda ir valosi vis sunkiau. Kad ir kiek tai laiko užima, reikėtų  kuo dažniau nuvalyti susikaupusius nešvarumus.

Orkaitę naudojame gal du kartus per savaitę o išvalyti prisiruošiame vos vieną kartą per metus. Kuo ji daugiau apleista, tuo daugiau priemonių, laiko ir kantrybės jums prireiks.

Gartraukis – galima sakyti, kone būtiniausias kiekvienos virtuvės įrenginys. Nors gartraukis yra tas įrenginys kuris valo orą, tačiau ilgainiui jis taip pat apteršiamas ir jam pačiam prireikia valymo.  Ypač labai smarkiai riebalais apsineša grotelės. Kadangi grotelės dažnai būna tankios, o valyti kas mėnesį tingite (aš tai tikrai tingiu), tad riebalų sluoksnis grotelėse pasidaro praktiškai neįveikiamas jokiomis natūraliomis priemonėmis.

Viryklė. Natūralu, kad gaminant maistą aplinkiniai paviršiai aptaškomi riebalais ir maisto likučiais, kurie netrukus prikempa ir tampa sunkiai nuvalomais. Mūsų elektroninėje parduotuvėje tikrai rasite buitinės chemijos priemonių, kurios padės išvalyti Jūsų dujinę viryklę. Jos nebrangios ir labai efektyvios. Kad viryklė po kiekvieno maisto gaminimo spindėtų švara, būtinai naudokite riebalus skaidančią priemonę, kuri padės pašalinti prikepusius maisto likučius ir riebalus.

Orkaitei, viryklei ir gartraukiui valyti mes rekomenduojame šias priemones: „Azelit“, „Azelit-gel, „Sidelit“, „Steel Polish“ ir  „Final Polish“ (nerūdijančiam plienui valyti), „Grill Professional“.

Related News

Leave a comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas.